Τήρηση αρχείου πρωταθλητών της φυλής

Ομιλος Ακίτα Ελλάδος

Σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλος στο εξής θα τηρεί βάση δεδομένων που θα δημοσιεύεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, με τους σκύλους της φυλής Ακίτα, ιδιοκτητών μελών του Ομίλου που έχουν καταστεί πρωταθλητές οποιασδήποτε χώρας μέλους της FCI.

Ειδικότερα, θα καταχωρούνται σκύλοι ιδιοκτησίας μελών του Ομίλου που έχουν ήδη λάβει έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω αναφερόμενους τίτλους.

Πρωταθλητής Μορφολογίας (CH)
Μέγας Πρωταθλητής Μορφολογίας (GRAND CH.)
Πρωταθλητής Νέων Μορφολογίας (J.CH.)
Πρωταθλητής Βετεράνων Μορφολογίας (V.CH.)
Πρωταθλητής Αναπαραγωγός (REP.CH.)
Πρωταθλητής Ο.ΑΚ.Ε. (Gr. A.C.Ch.)


Κατόπιν αυτού, μπορείτε από σήμερα να αποστέλλετε αντίγραφα των σχετικών πιστοποιητικών τίτλων των σκύλων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, στην υπεύθυνο για τους τίτλους Πρωταθλητών σκύλων Κο Δίπλα Γεώργιο, στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , και τηλ. +306934576795, ο οποίος θα έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη της τήρησης και συνεχούς ενημέρωσης της σχετικής βάσης δεδομένων Πρωταθλητών σκύλων, προκειμένου για την εφαρμογή του κανονισμού που αποβλέπει στην υλοποίηση μιας συστηματικής επιλεκτικής μεθόδου, με την επιλογή των σκύλων που από απόψεως χαρακτήρος, επιδόσεων και ανατομοφυσιολογικής διάπλασης κρίνονται ως κατάλληλοι για τη βελτίωση και ανάπτυξη της φυλής.

Περαιτέρω, σκύλος φυλής Ακίτα, στον οποίο έχουν απονεμηθεί τρία (3) Πιστοποιητικά Ικανότητος Πρωταθλήματος (C.A.C.) από τρεις διαφορετικούς κριτές σε έκθεση του Ομίλου, ή σε έκθεση άλλου Ομίλου που ορίζεται σαν ειδική έκθεση του Ο.ΑΚ.Ε, αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητού Ο.ΑΚ.Ε. (Gr. A.C.Ch.), ο οποίος θα συνοδεύει στο εξής το όνομά του και αντίστοιχα σκύλος φυλής Ακίτα, στον οποίο έχουν απονεμηθεί δύο (2) Πιστοποιητικά Ικανότητος Πρωταθλήματος (C.A.C. J.) από δυο διαφορετικούς κριτές σε έκθεση του Ομίλου, ή σε έκθεση άλλου Ομίλου που ορίζεται σαν ειδική έκθεση του, αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητού Νέων Ο.ΑΚ.Ε. (Gr. J. A.C.Ch.), ο οποίος θα συνοδεύει στο εξής το όνομά του.

Ο Όμιλος υποστηρίζει και ενθαρρύνει την προώθηση της υπεύθυνης και οργανωμένης κυνοφιλίας της φυλής στην Ελλάδα και την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για τη βελτίωση, ανάπτυξη, διάδοση και αξιολόγηση της φυλής του σκύλου Ακίτα (Akita), όλων των χαρακτηριστικών, την ανάδειξη γεννητόρων και την ενίσχυση της επιλεκτικής εκτροφής αυτού σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την ενθάρρυνση και καθοδήγηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας, εκτροφής, εκπαίδευσης και ανατροφής σκύλων της φυλής. Τα στοιχεία αυτά άλλωστε, αποτελούν και τον κυρίαρχο καταστατικό σκοπό του Ομίλου.